Una nova proposta de Teatre Kaddish, en aquesta ocasió amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell, que es pregunta quin paper té la comunitat en el nostre temps.
Repartiment
Maite Besora, Lídia Fortuny, Yolanda Domènech, Alba Mares, Albert Cano Bernabé, Vicente Giménez, Leni Ortiz, Ana Martínez, Ana Luengo, Claudia Torres, Gemma Charro, Adeli Miralles
Amb la participació del Grup de Dansa, del Cor d’Adults i el grup de Teatre Infants de l’Escola d’Arts en Viu i dels Castellers del Prat de Llobregat i la col·laboració de la colla de Diables del Prat, la Cofradía de la Virgen de los Dolores i el Cristo de La Fe, La Comunalitat Benviure, l’Arxiu Municipal del Prat i l’AE Prat.
Direcció i Dramatúrgia Guillem Gefaell
Co-direcció i Producció executiva Laura Tamayo
Assistència de direcció Vanesa Vigil
Coreografia dansa Olga Clavel
Veus cor Carla Azanuy
Vestuari Laura Tamayo
Disseny de llums i espai sonor Guillem Gefaell
Tècnic Llums José María Barragán i Iñaki Garzón
Tècnic So Sergio Lucas
Vídeos hall Enrique Carrillo, la Claqueta Social
Un espectacle de Teatre Kaddish amb direcció i dramatúrgia de Guillem Gefaell
El Teatre Kaddish fa gairebé 50 anys que treballa en comunitat i per la comunitat. En aquesta iniciativa, hem entrat en contacte amb moltes persones i entitats que han vingut a trobar-nos i amb les que hem creat un espai de conversa col·lectiva, que més enllà de fer-nos entendre, ens ha regalat el temps compartit. Temps i espai són els ingredients essencials perquè la comunitat, com el teatre, puguin existir. Des que al voltant de les primeres tombes ens vam reunir per mirar d’entendre allò inexplicable, i vam utilitzar les paraules per explicar-nos històries, que el teatre és creador de comunitat i la comunitat és generadora de teatre. Ara que estem totes juntes és una forma de rendir homenatge allò màgic que, tractem de posar en paraules des que el temps va començar a ser temps, però que no sabem explicar.
Ara que estem totes juntes és un puzle de veus extretes dels llocs més diversos: des del mon de la filosofia i l’antropologia, a les veus en escenaris de la contemporaneïtat, des de reflexions pròpies a conclusions en converses de bar, o l’intent de poetitzar la nostra experiència. I és, també, un puzle d’imatges escèniques. Un collage de moments en els que cristal·litza una forma de ser comunitat. La comunitat no és una sola cosa, així que ens hem aventurat a traçar un camí per situacions que poden interpel·lar a un observador. Volem que l’acció escènica travessi els seus límits i es completi amb la vivència de l’espectador. Lluny de ser un espectacle participatiu, és una proposta immersiva que finalitza el seu missatge en el cos de la comunitat que es reuneix avui, ara que estem totes juntes.
Aquesta proposta forma part de La Moderna, el programa de suport a la creació local de L'Artesà, centrada en l’exhibició i que alimentarà la programació estable de la ciutat.
06 abril , 12:00 h
Cinc pallassos que potser decideixen, en un gest màxim de poesia i humor, viure al llindar de la porta. El nou muntatge d’un dels clowns catalans més premiats i internacionals.
24 abril , 20:00 h
La companyia de dansa navarresa Led Silhouette i el coreògraf Marcos Morau ens ofereixen un encreuament de temps i llenguatges en el projecte personal d’aquests ballarins també intèrprets de La Veronal.