L’inici de la venda d’entrades a L’Artesà rep una resposta aclaparadora de la ciutadania

Prop de 3.400 entrades venudes per a la temporada d’Arts en Viu d’octubre a gener

El passat dimarts 8 d’octubre es va iniciar la venda d’entrades per a una nova temporada del Teatre L’Artesà, que engloba catorze propostes d’arts en viu entre octubre i gener.

La demanda ha estat aclaparadora, amb prop de 600 persones connectades a les 17h a la plataforma de venda d’entrades online per adquirir entrades i un total de 1.945 persones diferents que van accedir a la web www.teatrelartesa.cat el dia d’inici de la venda d’entrades. Només en les primeres 24 hores es va vendre el 75% de l’aforament disponible per a tota la temporada, un 30% més que en temporades anteriors. Així, el primer dia de venda es va penjar el cartell d’entrades exhaurides  a sis espectacles: Love, Love, Love; La colección; Prima Facie; Plàncton; El enterrador i el primer passi de Conte de Nadal.

El 79% de les entrades venudes en aquestes primeres 24 hores ha estat a persones de la ciutat. Per altra banda, el 70% de les compradores són dones, qui compren el 69% de les entrades totals.

En total es van vendre 3.462 entrades en només una setmana, per part de 758 persones diferents.  De fet, el 92% d’aquestes van ser venudes en les primeres 3 hores, entre les 17h i les 20h, período en què també va estar actiu el dispositiu de venda presencial a taquilla per a persones amb dificultats en la compra online.

El passat diumenge 6 d’octubre es va donar el tret de sortida a aquesta nova programació amb la presentació de temporada. Un acte on el Cèsar Compte, co-director artístic del Teatre, va fer un repàs exhaustiu de tot el que viurem aquesta tardor, acompanyat per una acció participativa a càrrec de la companyia Escarlata que va acabar en riures i comentaris de tot el públic. A més, l’acte va comptar amb l’actuació musical d’Elena Grueso, jove cantant pratenca que estrenava el seu projecte Intro: génesis, que és fruit de l’acompanyament del programa de suport a Treball Final de Grau artístic que impulsen La Capsa, el Teatre L’Artesà i L’Escola d’Arts en Viu.

La temporada començarà, doncs, aquest diumenge 20 d’octubre amb l’espectacle La colección, un text de Juan Mayorga protagonitzat per José Sacristán i Ana Marzoa.

Noticies relacionades

L’inici de la venda d’entrades a L’Artesà rep una resposta aclaparadora de la ciutadania

17 octubre, 08:00h

El passat dimarts 8 d’octubre es va iniciar la venda d’entrades per a una nova temporada del Teatre L’Artesà, que engloba catorze propostes d’arts en viu entre octubre i gener. La demanda ha estat ac...


La trobada teatrera "Entre Bambolines" reuneix a la comunitat escènica de la ciutat al Ribera

23 setembre, 08:30h

El passat dijous 19 de setembre vam convidar a les companyies, grups i projectes de teatre pratencs a celebrar la trobada teatrera "Entre Bambolines" al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. "...


Un any més d’experimentació musical col·lectiva amb Antropoloops!

16 agost, 15:00h

  Després de l’experiència en 2023, aquest curs a La Capsa i L’Artesà hem tornat a experimentar amb l’eina d’Antropoloops en el marc d’uns laboratoris en què alumnes de l’INS Ribera Baixa i l’INS Salvador Dalí han posat en comú e...


Comprar entrades